ALLE INFORMATIE

Kom naar 

het Zomerfeest 

op 29 juli!

We nodigen jou van harte uit voor het Zomerfeest van de Duinvallei op zaterdag 29 juli!

Verspreid over de dag zijn er allerlei leuke gratis activiteiten voor iedereen!

De dag begint om 15.00 uur met de opening van het spring­kussen waarop je je helemaal kunt uitleven. Daarnaast kun je meedoen aan leuke spelletjes en zelfs deelnemen aan een episch potje lasergame. Er staat ook een spannende bingo op het programma met mooie, lekkere en handige duurzame prijzen. Maar dat is nog niet alles! Er zijn heerlijke biologische frietjes (op=op) en als kers op de taart sluiten we de dag om 21.30 uur (tot ± 23.00 uur) af met de film Finding Nemo in de buitenlucht (vergeet je warme trui niet!). Of je nu jong of oud bent, er is voor ieder wat wils, voel je welkom!


Volg @tinyhousesduinvallei op Instagram of kijk op deze pagina voor updates en eventuele wijzigingen

(bijv. naar aanleiding van de weersvoorspelling).


Adres: Paasduin, Katwijk

Klik hier en voeg het Zomerfeest toe aan je agenda

Goed om te weten & huisregels


© 2021 - 2023 Tiny Houses Duinvallei  |  Deze website is met veel liefde, tijd, eigen middelen en de grootste zorg voor je samengesteld 

door de bewoners van Tiny Houses Duinvallei. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie en adviezen te verstrekken. Desondanks kan de informatie verouderen of onjuistheden bevatten. Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen.

Hier heb je wat zelfgemaakte cookies. Wij delen deze uit op onze website om je ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie, klik dan hier.

Weggooien

Lekker