ALLE INFORMATIE

Kom naar de

open dag op 3 juni!

Zaterdag 3 juni 2023, het is weer bijna zover: Onze open dag staat voor de deur!


Wij nodigen jou van harte uit om onze Tiny Houses community van binnen en van buiten te ontdekken. Onze jaarlijkse open dag is dé gelegenheid om inspiratie en kennis op te doen als je geïnteresseerd bent in tiny wonen in een community. Kom dus ook gezellig langs!

Binnenkijken in de huisjes

Maak kennis met de bewoners van zeven van de acht tiny houses in de Duinvallei! Ontdek meer over de duurzame technologieën en oplossingen die we gebruiken om zelfvoorzienend te zijn op het gebied van stroom, water en riolering. Je zult versteld staan van de diverse ontwerpen en inrichtingen van onze acht huisjes, want ze zijn allemaal heel verschillend en aangepast op de behoeften van de bewoners.


Community leven

We zijn er trots op dat we een van de meest geslaagde projecten van Nederland worden genoemd. Hiervoor onderhouden we nauw contact met de gemeente, omwonenden en natuurlijk met elkaar.

Als je hier vragen over hebt, vertellen we je graag hoe alles in de praktijk werkt en welke afspraken we hebben gemaakt met elkaar en met de gemeente.

Geniet van de tuin

We zijn trots op onze mooie openbare tuin. Er zijn overal wel leuke zitplekjes te vinden, tussen het groen, de bloemen, bij de vijver. Plof lekker even neer en geniet van het groen om je heen! Of neem even een kijkje bij de naastgelegen imker.

Open dag 2020

Inspiratiebrochure

Als bezoeker ontvang je ook onze inspiratiebrochure (op = op). Hierin vind je alle informatie over het reilen en zeilen binnen onze community en het is ook een ideaal boekje om te delen met je gemeente of landeigenaar, vooral als zij nog niet helemaal overtuigd zijn en meer willen lezen over succesvolle projecten in de praktijk.


Dagje uit

Onze community ligt op ± 30 min. loopafstand van het strand, maar er stopt ook regelmatig een bus heel dichtbij die je naar de boulevard van Katwijk brengt. Een bezoek aan onze open dag is dus ideaal om te combineren met een dagje strand of duinen. Maar ook Leiden en Den Haag liggen ‘om de hoek’ en zijn gemakkelijk met de bus te bereiken.

Naast ons terrein ligt een speeltuin waar kinderen zich eventueel nog lekker even uit kunnen leven.


Zonsondergang open dag 2022 met zicht op zee

Koffie/thee/limonade

De koffie, thee, limonade en wat lekkers staan voor je klaar! Het zou helemaal leuk zijn als je een eigen mok meeneemt zodat we zoveel mogelijk afvalbekers kunnen besparen en wij tussendoor niet als afwassers hoeven rond te rennen en dus onze huisjes open kunnen houden om met jou in gesprek te gaan ;)


Tijden

De huisjes zijn geopend van 11.00 - 16.00 uur. Voorgaande jaren werkten we met een aanmeldsysteem om drukte tijdens de coronamaatregelen te vermijden. Dit jaar werken we niet meer met aanmelden. Je kunt dus gewoon komen wanneer het je uitkomt.

Huisregels

Wij wonen in de huisjes. We willen je vragen de eventuele regels van de bewoners te respecteren. Trek bijvoorbeeld niet ongevraagd kastjes open of doe je schoenen uit als de bewoner dit wenst. Daarnaast kan het zijn dat een bewoner eventjes zijn huisje sluit voor een pauze of omdat deze op het van Tolplein aan het helpen is.


Adres

Het adres is Paasduin, 2224KC Katwijk.


Open dag 2022

Toilet

Een openbaar toilet hebben wij helaas niet. Je kunt gebruik maken van het (betaalde) openbare toilet bij het benzinestation aan de overkant van de weg. Wanneer er om (medische) redenen noodzaak is voor een toilet, kun je dit wanneer nodig melden bij de bewoners van huisje 7.


Openbaar vervoer

We stimuleren je te komen met het OV. Bushalte Duinvallei/N206 ligt op 3 minuten loopafstand. Er vertrekt meestal elk kwartier een bus naar station Leiden en elke half uur een bus naar station Den Haag centraal.


Parkeren

Als je met de auto komt, zouden we het leuk vinden als je zoveel mogelijk met mensen kunt carpoolen/meerijden. Onze straat is autovrij. Je kunt gratis parkeren in de naastgelegen wijk.

Open dag 2021

Voor het gebruik van de laadpaal kun je bewoner Steven van huisje nummer 7 even aanspreken (zie bordje bij de laadpaal voor de complete informatie), deze zal de gebruikte energie per Tikkie met je afrekenen. We willen je graag vragen de auto even ergens anders te zetten na het opladen zodat anderen hier ook gebruik van kunnen maken.


Heb je na het lezen nog vragen?

Stuur gerust even een mailtje via het contactformulier.


Wij kijken er naar uit om je te ontvangen! Tot zaterdag 3 juni…?!

Auto opladen

Er is mogelijkheid tot opladen van je auto bij de openbare laadpalen in de wijk en er is 1 laadpaal beschikbaar bij Tiny Houses Duinvallei. Deze laadpaal is goedkoper en je laadt 100% zonnestroom van de naastgelegen 14 zonnepanelen. Deze laadpaal werkt niet door middel van een laadpas, maar je kunt hier uiteraard gebruik van maken.

Open dag 2020

© 2021 - 2023 Tiny Houses Duinvallei  |  Deze website is met veel liefde, tijd, eigen middelen en de grootste zorg voor je samengesteld

door de bewoners van Tiny Houses Duinvallei. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie en adviezen te verstrekken. Desondanks kan de informatie verouderen of onjuistheden bevatten. Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen.

Hier heb je wat zelfgemaakte cookies. Wij delen deze uit op onze website om je ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie, klik dan hier.

Weggooien

Lekker