EVENEMENTEN

Open dag 2024

Geplaatst op 27 juli 2024 door Leanne

Download de plattegrond hier:

JPG
PDF

De jaarlijkse open dag komt er weer aan!

Wij openen de deuren van onze huisjes voor jou op zaterdag 29 juni 2024. Nieuw dit jaar is, dat je niet alleen bij ons kunt binnenkijken, maar ook andere projecten van Inititiatief de Duinvallei zijn open!


Ieder tiny house binnen ons project heeft een uniek ontwerp en interieur dat volledig is aangepast aan de behoeften van de bewoners. Ontdek de verschillende duurzame technologieën die we gebruiken om zelfvoorzienend te zijn op het gebied van stroom, water en riolering.

Maak kennis met de bewoners en leer meer over hoe wij samenleven, de afspraken die we hebben met elkaar en met de gemeente, en hoe we ons project succesvol laten slagen. Na vijf jaar ervaring opdoen weten wij hier namelijk behoorlijk veel over te vertellen. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis op te doen voor jouw eigen tiny house project!Dus, heb je interesse in het tiny wonen, wil je inspiratie opdoen in het klein wonen, alles weten over het starten en onderhouden van een community of ben je gewoon stiekem een beetje nieuwsgierig? Pak dan nu je kans en kom gezellig langs! Ook als je ooit al eens bent langsgeweest ben je uiteraard van harte welkom, want er is een hoop gebeurd, ontwikkeld en veranderd in de tussentijd.

Als bezoeker ontvang je ook onze inspiratiebrochure (op=op). Deze brochure staat vol met informatie over onze community en is ideaal om te delen met je gemeente of landeigenaar, vooral als zij nog niet helemaal overtuigd zijn van het concept van tiny houses.


Tot dan!


Praktische informatie

Datum: 29 juni 2024, van 11.00 - 16.00 uur.

Adres: Paasduin, 2224 KC Katwijk


Vervoer: Je kunt ons makkelijk bereiken met regelmatige bus vanaf Station Leiden Centraal of Station Den Haag Centraal. Je stapt uit bij bushalte Duinvallei, N206.


Ps. Kom je van wat verder? Maak er dan een leuk dagje uit van en ga lekker naar strand, want die is vlakbij!


Houd onze social media in de gaten voor de laatste informatie.

© 2021 - 2023 Tiny Houses Duinvallei  |  Deze website is met veel liefde, tijd, eigen middelen en de grootste zorg voor je samengesteld door de bewoners van Tiny Houses Duinvallei. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie en adviezen te verstrekken. Desondanks kan de informatie verouderen of onjuistheden bevatten. Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen.

Hier heb je wat zelfgemaakte cookies. Wij delen deze uit op onze website om je ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie, klik dan hier.

Weggooien

Lekker